Skip to content

Kozmetik bileşen

Betain

Betain, doğal bir amino asit türevi olup cildin nem tutma kapasitesini artıran güçlü bir nemlendiricdir.

Güvenlik

Güvenli

Risk 1 / 5 · Bilinen belirgin bir riski yok; çoğu ciltte sorunsuz kullanılır.

Ne işe yarar?

Nem çeker

Havadaki ve cildin derinindeki suyu yüzeye çeker, cildi nemli tutar.

Tahrişi azaltır

Cildin diğer bileşenlere karşı tepkisini hafifletir.

Derin nemlendirme

İrritasyonu azaltma

  • Cilt bariyerini güçlendirme
  • Hafif ve hızlı emilim

Kimler için uygun?

Uygun

Kuru Cilt Hassas Cilt Karma Cilt Normal

Benzer bileşenler

Sık sorulan sorular

Betain cilt için güvenli midir?

Evet, betain çok güvenli bir bileşendir ve tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. EWG tarafından en düşük risk seviyesinde sınıflandırılmıştır. Hamilelik sırasında da güvenlidir.

Betain ciltte ne işe yarar?

Betain, cildin doğal nem tutma faktörü olarak görev yaparak suyu cilt hücrelerine çeker. Aynı zamanda irritasyonu azaltır ve cilt bariyerini güçlendirir.

Betain hangi cilt tipine uygun?

Betain özellikle kuru ve hassas ciltler için idealdir, ancak tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. Kombinasyon ve normal ciltlerde de etkili bir nemlendiricdir.

Betain, doğal bir amino asit türevi olup cildin nem tutma kapasitesini artıran güçlü bir nemlendiricdir. Cilt bariyerini güçlendirerek irritasyonu azaltır ve tüm cilt tiplerinde rahatlık sağlar. Hyalüronik asit ve gliserinle benzer şekilde çalışır ancak daha hafif bir yapıya sahiptir.

Teknik bilgi

INCI adı:
Betaine
CAS numarası:
107-43-7
Fonksiyonlar:
Nemlendirici, Tahriş Önleyici

Rutinini kaydet

Günlük cilt bakım rutinini uygulamada kaydet; ürünlerini doğru sırayla kullan, Heki hatırlatsın.

Uygulamayı indir