Kozmetik Analiz
Leke İçin Önerilen Bileşenler
Leke sorunuyla mücadele eden kozmetik bileşenlerini keşfedin. Her bileşen detaylı güvenlik profiliyle sunulmuştur.
Önerilen Bileşenler
Hidrojenize Hindistan Cevizi GliseritleriHYDROGENATED COCO-GLYCERIDESGüvenliHindistan cevizi yağından türetilen emollient. Cildi yumuşatır, besler ve formülasyona krem kıvamı verir.Arakidik AsitARACHIDIC ACIDGüvenliYer fıstığı yağından elde edilen doymuş yağ asidi. Cildi besler, yumuşatır ve formülasyonun kıvamını artırır.Seramid 3CERAMIDE 3GüvenliDoğal seramid, cildin koruyucu bariyerini onarır ve nem kaybını önler. Hassas ve kuru ciltler için ideal, cildi yumuşak ve esnek tutar.Makadamya YağıMACADAMIA TERNIFOLIA SEED OILGüvenliMakadamya fındığından elde edilen zengin ve besleyici bir yağ. Cildi ve saçı derinden nemlendirir ve yumuşatır. Antioksidan özellikleri vardır ve çok iyi tolere edilir.Domates Meyvesi ÖzütüSOLANUM LYCOPERSICUM FRUIT EXTRACTGüvenliLikopen açısından zengin domates ekstraktı, güçlü antioksidan özellikleri ile cildi korur. Cilt parlaklığını artırır ve yaşlanma belirtilerine karşı etkilidir.FenilalaninPHENYLALANINEGüvenliAmino asit öncüsü olup cilt hidratasyonunu destekler. Kolajen sentezini teşvik eder ve cildin yapısını güçlendirir. Fenilketonüri hastalarında dikkat gerekir.HistidinHISTIDINEGüvenliEsansiyel amino asit olup cildi nemlendirirken antioksidan koruma sağlar. Metal iyonlarını bağlayarak cilt sağlığını destekler.Calendula Çiçek YağıCALENDULA OFFICINALIS FLOWER OILGüvenliDoğal bir bitki yağı olup cildi yatıştırıcı ve iyileştirici özelliklere sahiptir. Hassas ve tahriş olmuş ciltlerde kullanılır. Antioksidan ve antimikrobiyal etkileri vardır.Terminalia Chebula Meyve ÖzütüTERMINALIA CHEBULA FRUIT EXTRACTGüvenliAyurvedik tıpta kullanılan doğal bir meyve özütüdür. Güçlü antioksidan ve astrenjan özellikleri vardır. Cildi sıkılaştırır ve yaşlanma belirtilerini azaltır.Chondrus Crispus EkstresiCHONDRUS CRISPUS EXTRACTGüvenliChondrus Crispus Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir alg kökenli ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıFucus Vesiculosus ExtractFUCUS VESICULOSUS EXTRACTGüvenliBladderwrack seaweed extractPalmitoyl Tripeptide-38PALMITOYL TRIPEPTIDE-38GüvenliSyn-Coll — collagen-stimulating peptideBiotinoyl Tripeptide-1BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1GüvenliBiotin peptide for hair growthAlgae EkstresiALGAE EXTRACTGüvenliAlgae Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir alg kökenli ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıEritrülozERYTHRULOSEGüvenliEritrüloz, kozmetik formüllerde bronzlaştırıcı olarak kullanılan bir kozmetik bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cilt görünümüne bronz renk katılması olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cilt görünümüne bronz renk katılmasıEtilbisimino Metilguayakol Manganez KlorürETHYLBISIMINOMETHYLGUAIACOL MANGANESE CHLORIDEGüvenliEtilbisimino Metilguayakol Manganez Klorür, kozmetik formüllerde antioksidan olarak kullanılan bir kozmetik bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı oksidasyonun yavaşlatılmasına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Oksidasyonun yavaşlatılmasına katkıDimethylmethoxy ChromanolDIMETHYLMETHOXY CHROMANOLGüvenliLipochroman-6 — powerful synthetic antioxidantBeta-GlucanBETA-GLUCANGüvenliMushroom/yeast immune activator for skinAsetil GlukozaminACETYL GLUCOSAMINEGüvenliAsetil Glukozamin, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir amino şeker olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıPalmitoyl Tripeptide-5PALMITOYL TRIPEPTIDE-5GüvenliTGF-beta mimicking anti-wrinkle peptideTocopheryl LinoleateTOCOPHERYL LINOLEATEGüvenliVitamin E linoleic acid esterNonapeptide-1NONAPEPTIDE-1GüvenliMelanostatine — melanin synthesis inhibitorEthyl Ascorbic AcidETHYL ASCORBIC ACIDGüvenliAmphiphilic vitamin C derivativeAlaria Esculenta EkstresiALARIA ESCULENTA EXTRACTGüvenliAlaria Esculenta Ekstresi, kozmetik formüllerde saç bakım bileşeni olarak kullanılan bir alg kökenli ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı saç bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Saç bakımına katkıDihidroksiasetonDIHYDROXYACETONEGüvenliDihidroksiaseton, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir kozmetik bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıBacillus/Folik Asit Fermente Filtrat EkstraktıBACILLUS/FOLIC ACID FERMENT FILTRATE EXTRACTGüvenliBacillus bakterisinin folik asit ile fermente edilmesiyle elde edilen doğal ekstraktır. Cildin nemlendirilmesi ve yumuşatılmasında etkilidir. Antioksidan özellikleri sayesinde cilt sağlığını destekler.Hippophae Rhamnoides OilHIPPOPHAE RHAMNOIDES OILGüvenliSea buckthorn oil — beta-carotene richAsetil KarnozinACETYL CARNOSINEGüvenliAsetil Karnozin, kozmetik formüllerde cilt koruyucu olarak kullanılan bir peptit bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin korunmasına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin korunmasına katkıKarnozinCARNOSINEGüvenliKarnozin, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir peptit bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıDekapeptit-12DECAPEPTIDE-12GüvenliDekapeptit-12, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir peptit bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkı
Kremimin içinde ne var?
Ürünün arkasındaki içerik listesini yapıştır ya da fotoğrafını çek; hangi bileşen ne işe yarar, cildine uygun mu, sade bir dille anlatalım.
İçeriği kontrol et