Kozmetik Analiz
Kızarıklık İçin Önerilen Bileşenler
Kızarıklık sorunuyla mücadele eden kozmetik bileşenlerini keşfedin. Her bileşen detaylı güvenlik profiliyle sunulmuştur.
Önerilen Bileşenler
KannabidiolCANNABIDIOLGüvenliKannabidiol, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir kannabinoid bileşiği olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıDipotasyum GlisirizatDIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATEGüvenliDipotasyum Glisirizat, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir kozmetik bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıMadekasozitMADECASSOSIDEGüvenliMadekasozit, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir glikozit bileşiği olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıAsiatikozitASIATICOSIDEGüvenliAsiatikozit, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir glikozit bileşiği olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıGotu Kola EkstresiCENTELLA ASIATICA EXTRACTGüvenliGotu Kola Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıBisabololBISABOLOLGüvenliBisabolol, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir kozmetik bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıAlman Papatyası Çiçeği EkstresiCHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACTGüvenliAlman Papatyası Çiçeği Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıMeyan Kökü EkstresiGLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACTGüvenliMeyan Kökü Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıAynısafa Çiçeği EkstresiCALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACTGüvenliAynısafa Çiçeği Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıSalix Alba Bark EkstresiSALIX ALBA BARK EXTRACTGüvenliSalix Alba Bark Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıAvena Sativa Kernel EkstresiAVENA SATIVA KERNEL EXTRACTGüvenliAvena Sativa Kernel Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıPropolis EkstresiPROPOLIS EXTRACTGüvenliPropolis Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir kozmetik bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıArtemisia Vulgaris EkstresiARTEMISIA VULGARIS EXTRACTGüvenliArtemisia Vulgaris Ekstresi, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıBeta-GlucanBETA-GLUCANGüvenliMushroom/yeast immune activator for skinStearil GlisirretinatSTEARYL GLYCYRRHETINATEGüvenliStearil Glisirretinat, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir kozmetik bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıCalophyllum Inophyllum Seed OilCALOPHYLLUM INOPHYLLUM SEED OILGüvenliTamanu oil — healing and anti-scarringAsetil Dipeptit-1 Setil EsterACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTERGüvenliAsetil Dipeptit-1 Setil Ester, kozmetik formüllerde cilt bakım bileşeni olarak kullanılan bir peptit bileşeni olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 1/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıBetainBETAINEGüvenliBetain, doğal bir amino asit türevi olup cildin nem tutma kapasitesini artıran güçlü bir nemlendiricdir. Cilt bariyerini güçlendirerek irritasyonu azaltır ve tüm cilt tiplerinde rahatlık sağlar. Hyalüronik asit ve gliserinle benzer şekilde çalışır ancak daha hafif bir yapıya sahiptir.Derin nemlendirmeAllantoinALLANTOINGüvenliAllantoin, doğal olarak komodo böceğinde bulunan bir bileşiktir ve cilt bakımında nemlendiricive sakinleştirici olarak kullanılır. Cilt onarımını destekler, tahriş edilmiş ciltleri yatıştırır ve nem tutmayı artırır. Tüm cilt türleri için güvenli ve iyi tolere edilen bir ingredienttir.Derin nemlendirmeAloe Vera Yaprağı SuyuALOE BARBADENSIS LEAF JUICEGüvenliAloe vera yaprağı suyu, bitki kökenli güçlü bir nemlendiricdir. Cildin su tutma kapasitesini artırarak derin nemlendirme sağlar ve irritasyonu yatıştırır. Hassas ve tahriş olmuş ciltler için ideal bir bileşendir.Derin nemlendirmeUrtica Dioica EkstresiURTICA DIOICA EXTRACTGüvenliUrtica Dioica Ekstresi, kozmetik formüllerde büzücü olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 2/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıScutellaria Baicalensis Kökü EkstresiSCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACTGüvenliScutellaria Baicalensis Kökü Ekstresi, kozmetik formüllerde büzücü olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 2/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkıSalvia Officinalis EkstresiSALVIA OFFICINALIS EXTRACTGüvenliBu bileşen, kozmetik formüllerde antimikrobiyal bileşen olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı mikrobiyal çoğalmanın sınırlandırılmasına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 2/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Mikrobiyal çoğalmanın sınırlandırılmasına katkıAloe Vera Yaprağı ÖzütüALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACTGüvenliAloe vera bitkisinin yapraklarından elde edilen doğal özütü. Cildi yatıştırıcı, nemlendirici ve antioksidan özellikleri vardır. Hassas ve tahriş olmuş ciltler için idealdir.Santalum Album YağıSANTALUM ALBUM OILGüvenliSantalum Album Yağı, kozmetik formüllerde koku bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel yağ olarak bilinir. Bu roldeki katkısı ürüne koku katılması olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 2/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Ürüne koku katılmasıJasminum Officinale Çiçeği EkstresiJASMINUM OFFICINALE FLOWER EXTRACTGüvenliJasminum Officinale Çiçeği Ekstresi, kozmetik formüllerde koku bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı ürüne koku katılması olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 2/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Ürüne koku katılmasıRosa Damascena Flower OilROSA DAMASCENA FLOWER OILGüvenliRose otto — luxurious essential oilMentolMENTHOLGüvenliMentol, kozmetik formüllerde koku bileşeni olarak kullanılan bir koku molekülü olarak bilinir. Bu roldeki katkısı ürüne koku katılması olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 2/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Ürüne koku katılmasıLavanta YağıLAVANDULA ANGUSTIFOLIA OILGüvenliLavanta Yağı, kozmetik formüllerde koku bileşeni olarak kullanılan bir bitkisel yağ olarak bilinir. Bu roldeki katkısı ürüne koku katılması olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 2/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Ürüne koku katılmasıBetula Alba Yaprağı EkstresiBETULA ALBA LEAF EXTRACTGüvenliBetula Alba Yaprağı Ekstresi, kozmetik formüllerde büzücü olarak kullanılan bir bitkisel ekstre olarak bilinir. Bu roldeki katkısı cildin bakımına katkı olarak özetlenebilir; ortaya çıkan etki kullanılan miktara, diğer bileşenlere ve ürünün uygulanma biçimine göre değişir. Kaynağın risk değerlendirmesi 2/5 düzeyindedir, ancak bu puan tek başına bitmiş ürünün güvenliğini veya herkes için uygunluğunu göstermez.Cildin bakımına katkı
Kremimin içinde ne var?
Ürünün arkasındaki içerik listesini yapıştır ya da fotoğrafını çek; hangi bileşen ne işe yarar, cildine uygun mu, sade bir dille anlatalım.
İçeriği kontrol et